"Valget"

Igjen er det "valg" her til lands.

Fikk valgkortet i posten i forrige uke.

Jeg lo, og kastet det i søpla. Som enhver person med vettet i behold skal/bør gjøre.

Det er ikke politikere som sitter med den ekte, genuine makten i "norge".

Det er det media, og pussig nok, matvarekjedene, som har.

Å stemme er helt meningsløst. Å krangle om politikk er helt meningsløst. Å være engasjert og i det hele tatt interessert i politikk er helt meningsløst.

Man er oppdratt fra svært strenge hold til å tenke at det ikke er slik. At systemet er bra. I "norge" er det nesten umulig å bli "redpilled" fra denslags (nei, jeg er ikke en hentai-avhengig alt-rightfjomp - det er bare et godt uttrykk). Når foreldre, utdannings(propaganda)institusjoner og media hjernevasker en. Hvordan i helvete bryte ut? Man må være en total outsider som har brukt utrolig mye tid på å observere og tenke. De fins det nesten ingen av i "norge". Og alle som en av de som har prøvd, har ikke sett tinga slik de er, de heller.

Hvem som styrer dette skipet er ikke viktig, og i hvert fall ikke hvilke marginale "forskjeller" det blir avhengig av hvem som styrer. Skipet går i samme retning. Alltid.

Ikke stem - vis fingeren til alt. Vis fingeren til helikopterforeldre som følger med på alt du gjør. Vis fingeren til "skoler" som bare "lærer" deg å gjenta de rette svar. Vis fingeren til media som trener deg bevisst opp til å bli kjedelig og en konform sau i flokken. Vis fingeren hver gang en folkelig Kiwi-reklame får dumme kålhuer til å elske den reklamen.

Og nei - å stemme blankt er ikke bedre. Det er bare noe du har blitt oppdratt til å si. En dogme. Det er å anerkjenne systemet.

- Fattern

3 kommentarer

damn

08.11.2017 kl.23:00

Holy fuck, du må ha intelligens og ekstremt høy IQ for å innse dette.

Skuffa over SP etter 2013, ser jeg?

fattern

20.11.2017 kl.21:23

damn: Nei, det er du som må tro jeg er ekstremt dum, siden du skriver det du gjør.

Skal det at jeg sa noe positivt om SP i 2013 (som du husker, creep) være en form for "gotcha!" fra en Keyboard Warrior Badass?

Fattern

20.11.2017 kl.21:17

Nei, det er du som må tro jeg er ekstremt dum, siden du skriver det du gjør.

Skal det at jeg sa noe positivt om SP i 2013 (som du husker, creep) være en form for "Gotcha" fra en Keyboard Warrior Badass?

Skriv en ny kommentar

hits