hits

Oi, har jeg en blogg?

Better start writing, then, dammit.

Problemet er som alltid at jeg absolutt ikke har noenting å si for tiden.

Ikke liker jeg å skrive heller. Hater det. Det er et satans ork. Og hvem skriver jeg for, egentlig? Ingen vet at jeg fortsatt eksisterer, av en eller annen merkelig grunn.

Vi er godt i gang med 2018, og norge er døllere enn noensinne. All utvikling skjer i retning puritanisme på alle plan. Og strengere skal det bli.

Gjør dere klare til en fremtid der alle går helt likt kledd, og oppfører seg ufattelig kjedelig. I behagelige plagg med dølle farger, der hovedtanken er vær og vind.

Gjør dere klare til en fremtid der alle har en partner livet ut, den første de blir sammen med i en alder av 18.

Gjør dere klare for en fremtid der alle bare snakker kjedelig om sine dølle hobbyer (strikking er for fullt tilbake), sine støgge, illeluktende kjæledyr, sine tre-fire barn, og saker som gjør dem sint (dyrevern, etc).

Gjør dere klare for en fremtid der foreldre, en gigantisk vennegjeng, og resten av familien følger med på absolutt alt du gjør, og kommer med strenge råd dersom du lever et fnugg ikke-puritansk.

Gjør dere klare for en fremtid der alkohol blir sett på som unødvendig bæsj.

Gjør dere klare for en fremtid der media og oppdragelsesinstitusjoner bestemmer hvordan du skal tenke, og hva du skal gjøre, og ødelegger livet de som ikke marsjerer på punktet i takt.

Gjør dere klare for et kjedelig liv, da dere faktisk er 60 år gamle besteforeldre i atferd og oppførsel fra dere er 16.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar